Uw Porsche ook cosmetisch in top conditie

Vindt u het ook zo raar dat iedereen zich focust op het technisch onderhoud van uw Porsche,
maar niemand een goed systeem biedt voor de rest van uw auto?

Er zijn veel Porsche bedrijven die technische service voor uw Porsche verlenen,
er zijn er nagenoeg geen die een optimale cosmetische service verlenen.

Wij van Astara vinden dat uiterst vreemd, want tenslotte bestaat uw Porsche uit meer dan alleen technische onderdelen.
Natuurlijk is het belangrijk om uw Porsche in goede conditie te houden, maar minstens net zo belangrijk is het om de rest van uw auto in net zo'n goede conditie te houden.
Wij doelen hiermee op de conditie van het lakwerk, de velgen, de wielkasten, de ophanging, de motorruimte, het interieur, waaronder het leder, de tapijten, de rubbers en overige materialen.

Maar al te vaak zien wij auto's die enerzijds elk jaar netjes hun technische service hebben ondergaan, maar het lakwerk zo slecht onderhouden is dat elke externe vervuiling (zoals vogelpoep, teer, boomhars en zelfs regendruppels) direct invreet in de lak, dat leder zo slecht onderhouden is dat deze door uitdroging breekt, dat rubbers zo slecht onderhouden zijn dat deze scheuren, dat wielkasten en wielophanging zo vol aangekoekte modder zitten dat hier roestvorming optreedt.

Een goed cosmetische conditie van uw Porsche is zéker net zo belangrijk voor de uitstraling en waarde van uw bezit dan een Porsche alleen in goede technische conditie.

Wij bieden u 3 cosmetische onderhoudspakketten

1. Cosmetische behandeling BASIS

Deze cosmetische behandeling is bedoeld als update behandeling voor auto's die regelmatig goed cosmetisch worden onderhouden en voor (bijna) nieuwe auto's:

Als update behandeling

Een auto dat bij ons het totale cosmetische reconditioneringspakket heeft ondergaan, kunnen wij met een bepaalde frequentie een update-beurt geven om de cosmetische conditie van uw auto optimaal te houden.

Wij hanteren hier hetzelfde onderhoudssysteem voor dat u gewend bent bij de technische service; dus met gestempelde onderhoudsboekje en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Voor (bijna) nieuwe auto's

Wist u dat nieuwe auto's worden uitgeleverd zonder enige bescherming van betekenis wordt uitgeleverd.
Zo staat uw nieuwe kostbare aanwinst vanaf dag 1 bloot aan externe weersinvloeden, teer en harsen, insecten, vogeluitwerpselen, verf van spijkerbroeken, lippenstift, en overige vervuilende factoren.
Daarom vinden wij het ook uiterst raadzaam een nieuwe auto een startbehandeling te geven.
Daarbij worden alle delen genoemd in ons totale programma met professionele middelen geconditioneerd.

Groot bijkomend voordeel is dat door onze professionele waxen en dressings er veel mooier bijstaat dan dat ie bij de dealer uit de showroom kwam.

(zie prijslijst voor een uitgebreid overzicht)


2. Cosmetische behandeling EXCLUSIVE

Hierbij worden met de meest professionele middelen en methoden de volgende delen volledig gereconditioneerd:

   

  • lakwerk
  • wielkasten
  • wielophanging
  • velgen en banden
  • motorruimte
  • kunststoffen en rubbers
  • leder
  • tapijten
  • overige delen

 

(zie prijslijst voor een uitgebreid overzicht)

3. Cosmetische behandeling SUPREME

Deze behandeling is gelijk aan de EXCLUSIVE, echter wordt hier het lakwerk zeer uitgebreid extra gepolijst waarbij de meeste krassen zullen worden verwijderd.

Tevens wordt het lakwerk extra voorzien van de hoogwaardige PCW Supreme Carnauba Wax.
(voor een uitgebreid overzicht van wat deze SUPREME behandeling te bieden heeft: zie prijslijst)

Wij gebruiken alleen topproducten

Wij conditioneren uw auto alleen door gebruik te maken van de beste waxen en dressings van o.a. PCW (Professional Car Wellness).


Verder hebben we speciale dressings voor het leder, de rubbers en kunststoffen en uiteraard voor de velgen die we behandelen met een speciale hittebestendige carnabauwax, verrijkt met PFTE (Teflon), voor een optimale bescherming.

Kennis van Porsches

Doordat wij ook alle technische kennis van Porsche hebben gaan wij v.w.b. de cosmetische verzorging verder dan een standaard Car Care bedrijf.


Voordat wij beginnen met uw Porsche gaan we vaak diverse delen professioneel verwijderen zoals alle lichtunits, spiegels, velgen, etc.
Daardoor kunnen wij ten eerste goed inspecteren of er eventueel zaken zijn die onze aandacht vergen, zoals sterke vervuiling op plaatsen waar je normaal niet bijkomt).
Tevens komen dan ook delen die mogelijk gerepareerd moeten worden sneller aan het licht. Als laatste voordeel worden ook die delen waar je normaliter niet bijkomt goed geconditioneerd om zodoende mogelijke roestvorming en andere defecten te voorkomen.

Reparatie van beschadigingen

Standaard in ons uitgebreide cosmetisch programma worden de meeste lakkrasjes en wasswirls professioneel weggepolijst.
Zelfs kunnen wij iets diepere krassen wegkrijgen.
Ook halen wij al standaard de vele kleine beschadigingen en craquelé-effecten van het leder weg.
Maar voor de grotere beschadigingen in het lak, leder, dashboard, etc. hebben we alle kennis en middelen in huis om ook dit professioneel te repareren.