Back to Top
 
 
 

Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Uw mening is belangrijk voor ons.
Geef hier uw reactie over uw ervaring met Astara.
 
Date of Posting: 15 April 2018
Posted By: Ralph Schreuder
www.astara.nl
Beste Ralph en Luuk,

Nadat de GT3 door het Astara team onderhanden is genomen en opnieuw is afgesteld stuurt hij als nieuw.

Het is rijseizoen is pas begonnen maar we (Ids en ik) hebben er nu al veel plezier aan beleefd.
We zullen het vakmanschap van Astara dan ook aan alle Porsche liefhebbers doorvertellen.

Bedankt en tot binnenkort,
Laurens en Idsart
 
Date of Posting: 14 April 2018
Posted By: Laurens Wytzes
De afgelopen 2 jaar heb ik verschillende Porsche specialisten en Porsche centra bezocht, maar het was bij Ralph Schreuder waar ik mijn schitterende 997S vond zoals ik hem graag zie; met weinig kilometers, een handbak en veel fijne opties zoals een schuifdak en een volledig Raff-lederen interieur.
Wat ik zeer waardeer aan Ralph en zijn zoons is het oog voor de details; alle opmerkingen worden rustig aangehoord en vervolgens aangepakt en goed- en geheel opgelost. Ralph zegt wat hij gaat doen en doet vervolgens wat hij beloofd heeft en dat zonder compromissen!
Deze klantvriendelijkheid maakt Astara voor mij uniekā€¦een absolute aanrader!
 
Date of Posting: 05 December 2017
Posted By: Bert Mooij
Ralph is the best........ I have never seen. I owned Porsche since 35 years, spent 18 years in Canada, raced on a lot of track and I never meet a guy so professional and so kind

I have bought with Astara more than 8 cars for my collection and each time it's so perfect and a great pleasure.

In fact I think I still buy more cars and give him restauration project just to have fun together.

Tell to your friends ( I have done it) Astara is a must when you love Porsche
 
Date of Posting: 11 March 2017
Posted By: Thierry PARISOT
Dear Ralph & team.

... we bought the 911 Turbo S ... a spectacular car ... well prepared from a passionate and very friendly team with dedication to the details ... continue like that ... we will be back, for sure ... Dirk Holbach
 
Date of Posting: 11 March 2017
Posted By: Dirk Holbach
Beste Astara team,

dankzij de fijne, gezellige en zeker niet te vergeten het goede gevoel wat ik kreeg bij ontvangst is mijn jongensdroom uitgekomen!
Wat ontzettend veel kennis en wat een warm gevoel hebben jullie voor Porsches!
Geweldig, hoe ook al jullie Porsches in de showroom tip-top in orde staan.
Mijn compliment hiervoor!!

Ga zeker zo verder.
 
Date of Posting: 03 November 2016
Posted By: Marcel Bartelen
Ralph is een fijne Porsche man en handelt altijd netjes en correct en dit gebeurt op zijn Twents...............nuchter en geen dwingende verkoop.
 
Date of Posting: 27 July 2016
Posted By: Wiegerinck Automakelaardij
http://www.wiegerinckmanagement.nl
Ben nu bij verschillende specialisten geweest en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat 't top is.
Als Porsche rijder met een kleiner budget dan de gemiddelde, kreeg ik hier 't gevoel ook goed terecht te kunnen, werd er geluisterd en werd er op passende wijze gezocht en een werkwijze bepaald.
Auto rijdt super, en is nog nooit zo fijn afgesteld geweest.
Top geregeld en veel Porsche kennis aanwezig.
Reageert snel, belt, apped zoals afgesproken.
Dank Ralph en team
 
Date of Posting: 17 June 2016
Posted By: Richard Protzman
Wanneer prettig contact, uitgebreide kennis van Porsche, oog voor detail, duidelijke offrering vooraf en nakomen van afspraken u aanspreken dan raad ik u Astara ten zeerste aan.
 
Date of Posting: 28 May 2016
Posted By: Marc Kollenhof
Geen zaken gedaan en toch met een tevreden gevoel naar huis gegaan.
 
Date of Posting: 28 May 2016
Posted By: Martien
Na een zeer zeer slechte ervaring vorig jaar bij een andere Porsche specialist, overgestapt naar Astara Rijssen, nu wordt wel alles eerst overlegd en gerepareerd zoals het hoort.

Ook hun kennis/meedenken wat je aan de auto kan/moet laten uitvoeren is perfect, heb nu diverse reparaties laten uitvoeren en alles is correct en netjes afgehandeld.

De auto heeft nog nooit zo stil en rustig gelopen.

Ook wordt de auto van top tot teen nagelopen en daaruit komt een rapport.

Al met al een zeer goed en vakbekwaam bedrijf.
 
Date of Posting: 21 July 2015
Posted By: Rene Weppel
Het is een genot om te zien en te ervaren met wat voor oog voor detail en originaliteit het team van Astara mijn 911T Targa uit 1970 naar deze concoursconditie heeft gebracht zonder overal nieuwe onderdelen te gaan toepassen en het (originele) lakwerk over te spuiten.
Voor het aanschaffen van een betrouwbare klassieker (en ook andere Porsche's) een aanrader.
 
Date of Posting: 10 July 2015
Posted By: Romke van der Spoel
www.hoekstra-heerenveen.nl
Beste Ralph, Luuk en Jeroen,

Fantastisch werk tot in het detail. Heerlijk genieten met een grijns van oor tot oor. Dank voor jullie minitieuze aandacht voor de technische details. Mijn 4 cilinder is bij jullie in goede handen!
 
Date of Posting: 08 May 2015
Posted By: Roy Horsthuis
De storing in de auto kwam weer terug. Even met Ralph gebeld en de auto werd meteen weer opgehaald. Nu bleek dat de storing in de tellerunit zat. Deze reparatie hebben ze uitbesteed en de storing is verholpen.
Ik kreeg de haal en breng service (wat een uitkomst trouwens) gratis en ook de demontage en montage van de tellerunit was kostenloos!!!

Echt super en mijn dank voor Ralph en zijn team!!

Groetjes Willem, Renske en Dave
 
Date of Posting: 26 February 2015
Posted By: Willem Poulisse
Heb 6 jaar geleden een auto bij Astara gekocht. Geen moment heeft de service van Astara mij in de steek gelaten. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Dat maak je nog maar zelden mee tegenwoordig.

"Keep up the good work !!:
 
Date of Posting: 23 February 2015
Posted By: Arno Veldhoven
De Porsche is netjes opgehaald voor reparatie. Na diagnose is de storing verholpen en netjes gewassen en uitgezogen weer terug gebracht.
Vooral het persoonlijke contact en uitleg over de reparatie is zeer prettig!!
Groetjes Willem, Renske en Dave
 
Date of Posting: 13 February 2015
Posted By: Willem Poulisse
Hallo Ralph Jeroen en Luuk,

Ook hier weer een zeer tevreden klant, onlangs door jullie laten monteren een schroefset van KW voor onder mijn Porsche 996 c4. Ook het reguliere onderhoud ben ik zeer tevreden over en leuk dat jullie zeer klantgericht te werk gaan. Groetjes Stephan Janssen
 
Date of Posting: 01 February 2015
Posted By: stephan
De Rijkspolitie Porsche was perfect gerepareerd en afgesteld. Daarnaast plezierige ondersteuning bij de overdracht van de auto naar een nieuwe eigenaar. Vakmanschap is het sleutelwoord.
 
Date of Posting: 26 January 2015
Posted By: Gert-Paul van't Hoff
www.rijkspolitie.nl
Hallo Ralph, Jeroen en Luuk. Enorm bedankt voor het upgraden van mijn 928 Clubsport prototype tot het nivo wat dit rijdende culturele erfgoed verdient! Werkelijk geen detail over het hoofd gezien. Of zoals Ralph zegt: 'Astara-waardig' of we doen het niet. Graag tot heel snel weer! Werk ze vandaag! Gr Peter
 
Date of Posting: 26 January 2015
Posted By: Peter Subnel

<< Start Previous 1 Next Last >>

Page 1 of 1


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
Your Website:
Your Picture:
Images should not be larger than 1000x1000 px and 750 kb
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*